HEMA

lekker weg

locatie

  • U kunt kiezen uit de volgende locaties:

luxe lunch

Let op, bij deze locatie kun je alleen terecht met een zilveren HEMA lekker weg doosje.

1 2 3 4 5 ... 13toon alles
’t Boterhuis

Delft - ’t Boterhuis

Al jaren is ’t Boterhuis een bekend Grand café in Delft.

meer informatie

Airport Hotel Rotterdam

Rotterdam - Airport Hotel Rotterdam

Airport Hotel Rotterdam is een modern en luxe 4 sterren hotel bij Rotterdam The Hague Airport. Dit hotel is van alle gemakken voorzien voor een luxe lunch.

meer informatie

Akkermans Leisure & Golf

De Heen - Akkermans Leisure & Golf

In de Heense polder, vlakbij Steenbergen, ligt het golfcentrum van Akkermans leisure & golf. In het sfeervolle Grand Café kunt u genieten van een kopje verse koffie, een goed glas wijn, een welverdiend pilsje of diner.

meer informatie

Bar Lempicka

Amsterdam - Bar Lempicka

In het hart van Amsterdam is de stijlvolle brasserie en cocktailbar Lempicka gevestigd. De zaak is stijlvol ingericht met art deco elementen uit de roaring twenties met een modern tintje.

meer informatie

Barça

Amsterdam - Barça

Welkom bij Barça! Met een stijlvolle binnen- en buitenkant is Barça ongetwijfeld één van de meest trendy en hippe tenten in de Pijp.

meer informatie

Belterwiede

Wanneperveen - Belterwiede

Al jaren hét eetcafé van Wanneperveen! Na een dag in de prachtige omgeving kunt u hier nog even heerlijk nagenieten. Gezellige muziek, heerlijk eten en een uitgebreid assortiment aan dranken.

meer informatie

Bilderberg Hotel 't Speulderbos

Garderen - Bilderberg Hotel 't Speulderbos

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos ligt in het hart van Nederland, midden in de bossen, op de rand van het Nationale Park de Hoge Veluwe. De plek voor een gezellige luxe lunch.

meer informatie

Bistro 't Kannetje

Amersfoort - Bistro 't Kannetje

Kom gerust eens langs en geniet van onze kookkunsten aan de open keuken of drink een goed glas wijn bij de gezellige open haard.

meer informatie

Brasserie Bij Tholen

Haarlem - Brasserie Bij Tholen

Brasserie Bij Tholen is geopend voor een kop koffie, lunch, diner, en een gezellige borrel. Hier krijgen de gasten precies waar ze zin in hebben.

meer informatie

Brasserie Bresson

Utrecht - Brasserie Bresson

Brasserie Bresson is een échte franse brasserie aan de Oudegracht, in hartje Utrecht. Het interieur en de kaart van Bresson zijn geïnspireerd op een klassieke parijse brasserie.

meer informatie